duktiga vi

mm igår gick vi bergslagsleden från olovsjön till stjärnfors..de va riktigt duktigt av oss tykke rjag.. riktigt stolt faktiskt..de va inte så jobbigt jag hade föreställt mej heller..jo cepebacken efter djäkens va drygast phuu skoja inte om jag säger att den va minst en kilometer lång å stupbrant..nee fyyfaan haha nästa gång fåre bli från klacken till olovsjön å sen ska vi pröva oss på från kloten till klacken..den ska tydligen vara lite svårare i tärräng..

idag va vi ner en liten snabb sväng å kolalde läget på marken i nora..de va mysigt..men fyfan så vimsigt de e.. snurr snurr med allt ljud å lukter nee man blir helt slut..å fyy fan för att gå på kullersten de borde ju förbjudas..de gör så ont i fötter vrister och knän nej aj aj aj för de.. längtar till gränges marken å kopparbergsmarken..

idag ska jag försöka ta modet till mej å låta kärleken pierca mej vi får se hur de går jag e så fruktansvärt barnslig när de gäller nålar å så..nee huugaa men vaffan jag har ju redan gjort tre å typ 20 i örone jue men men vi får see..fåniga jag komemr ta till tårarna å krypa ihop å gråta som ett barn..i know me....

häftiga grejer för häftiga grejer

fy fan vad bra försäljare jag är folk bara springer

haha rolig flygandemattaninspirerad marknads stånds gubbe

höstguld

hittade lite kantareller idag:)
 
fast de ser bra lite ut men de va en hel massa



 
en sju liters skål:)


 
ser fortfarande inte så himla mykke ut som de faktiskt va:(
men de va massa å då plockade vi bara 2/3 av de vi hittade å så vare på ETT ställe på 10 meter högst!!
snacka om att hitta guld!! jag va lycklig i ögat iaf:)

varma mackor med kantarellstuvning imorrn de kan ni skriva upp..mumma!!



och så har mina bilåkar glasögon kommit:) nu väntar jag bara på mina vardags glasögon:)



jusst de de har inte hunnit ble en andra piercing än men de står på schemat...ska bara göra mej redo på smärtan:P haha lika nervös varje gång!


nisse ser så himla liten ut breve gerard hihi...såå sööta iaf...men nu ere dags att lära lill katten lite gränser..hihi



nisse liten ser konstig ut på kort..inte lätt när man suger på att ta kort haha iaf på svarta katter!

jag LOVAR han e söt på RIKTIGT!

skärpning föräldrar!

era jävla ungar och hundar jagar våra stackars katter här nere..nu har dom plågat oss med sina äckliga barnröster hela sommaren men nu får de vara nog. idag lät dom hundarna springa efter en stackas kattunge här på gatan.. jävla dårar!

garaget är för fan ingen jävla lekplats å ingen av ungarna bor ens på denna gata så far åt helvete å gå hem å lek med era fula hundar istället!!

jag blir så äckligt förbannad när ingen jävel orkar ta ansvar för sina barn längre..

när jag höjjade till åt ungarna att hålla fré på hundarna så kalalde dom mej kärring.. totalt respekt lösa..vad har hänt?

vart har all respekt för äldre tagit vägen..

nej detta får snart ta å bli polisärende för jag flyttade inte hit för att få höjaj på andras ungar!!

å så kom regnet tillbaka..

ja vi fick ju iaf två "soldagar" om man nu kan kalla de för de när de var växlande molninghet:/ aja solen kikade fram iaf första gången denna månad men nu e regnet tillbaka..woohooo



några tråkiga dagar i regnet









lite egomoment sådär:P


köpte mej ett par glasögon å så ha rjag tagit ut ena piercingen i läppen (den närmast mungipan) och så ska jag göra en på andra sidan i balans me den jag har kvar..kommer bli skit snyggt....(i hope)

har som sagt gått ner 3 kilo å fast jag tröck i mej ångest skröp i helgen och att jag har mens så gåre fortfarande neråt..jag går jämt upp i vikt när jag har mens:P hatat!

iaf så känen rjag mej glad att de går neråt å jag känner mej lite snyggare för varje hekto som försvinner... men katten däremot går up pi vikt..hade ju köpt fel kattmat så de e för äldre katter de vil lsäga att de e mer fett i så min stackars gerard har gått up pi vikt..aja de får bli smalmat nästa påsa som köps.. haha stackars katt....men han e så rund å go nu så ujejjujj...men lillskiten han växet fan inte..han som borde gå upp i vikt gör de inte å han som borde gå ner i vikt går upp hehe twisted world.. de e vårat liv de... tihi... men vi e nöjda så länge vi har kärlek i överflöd att leva på så är all bra..

ne nu ska jag ta en nektarin å ett glas viktkontroll..tjolahoppsansaaa

mjoo daa

djah jag gick ner 3 kilo första bantningsveckan å denna vecka förväntar jag mej att jag stannar kvar ungefär de man brukar ju stå still efter första veckan sen gåre sakta ner igen.. så vi får se..e nöjd över dom 3 kilona iaf..

har permanentat håret såre e krulltott på högsta grad..ska försöka fixa lite såre ser lite bättre ut iaf..ska straxt färga i lite svart eftersom de försvinenr rätt mykek färg i permanenten.. vi får väl se hure blir... ska klippa lite på sidorna såre inte bara e fluff längst ner utan ganska jämt..aja väntar på mina provbågar från lensway å favoptic får se om jag hittar nå favoriter..

idag komemr svärmor å svärmormor å hälsar på å ska kika lite på nissepisse å inspektera lite...hihi söt katten sover nu ju..får se om han e härjig när dom kommer..hoppas inte..

hoppas han lägger på sin enorma charm som vanligt..söt nisse..

gerard har gått upp ett kilo å väger nu 6 kilo så vi ska hålal koll lite på hans matvanor å försöka ge honom lite lite mindre mat å sen främst se til lså han inte äter upp nisses mat för han behöver däremot gå upp lite sån benget han e...men han e ju bara ett barn han lägger väl på sej så småningom..


jahopp nu ska jag ta tag i lite grejer såre blir nå ordning påre hela.. hade bra

tjolahoppsansaa

krulligt hår

mm tråk tråk tråk tråk tråk ¨tråk tråk tråk tråk

bus å stoj


ja med en bebis i hemmet ere inte lätt..
gerard som e van att sova helatiden är lite missnöjd
men dom härliga mys å gos å bus stunderna jämnar nog ut de hela..
nisse ar börjat tutta å snutta på gerards tuttar..
så himla sött så de e inte riktigt klokt...


med blöta konstiga fläckar på magen ser gerard nästan naken ut hihi..

men de gör inge för nisse å gerard älskar varandra...


pyssel

köpte kakel dekorationer på dollar store  6st för 20 kr å så här såg dom ut
satte upp dom när jag pratade i telefon för hålle rjag på me en grej så fortsätter jag vare sej de ringer å blir svårt elle rinte hehe

så de blev lite snett å buckligt men de duger för oss som e lite annorlunda å inte bryr oss så mykke..
vart ju snyggt iaf.snyggare i verkligheten dock ser fan skit ut på bild:(


duger för oss som sagt å kolla jossan våran spis e viiit!! haha dom få dagarna om året hehe..
fett ostädat kök dock men vaffan e ju ändå bara vi å katterna som ser:P
ja jag e nöjd jag älskar blommönstret! såå fiiint

Nils-Ivan

vårat nya tillskott i familjen..








han e ju så söt..å gerard e lite skeptisk till energi knippen vi släpat hem hihi...

KRIS!!

nu jävlar..nu har de äntligen hänt! kris är här!! äntligen någon som tänker på den lilla människan men det är ju trots allt Christer Philblad och Daniel Lindmark som var med från augustibullrets start ..hoppas det nu går vägen och att den blir uppskattad trots så kort tid.

hoppas alla nu åker till loppholmarna i lindesberg nästa helg!

sooooleeeen

ja idag kikar den fram...å tremometern visade dryga 20 grader..woohooo

igår hade vi våran första sexan kväll..wiii men de va ju bara några bra.. cops cops simpsons familyguy..brukar väl vara scrubs å de efter men de va nå film emellan som försörde men kvällen va lyckad ändå..firade em varsin pizza:)

ja vi e inte som andra vi..vi firar för att vi fått sexan haha

snart kommer väl syster hit å jag ska försöka kamma håret så jag kan visa mej bland folk å kolla in på synsam å höra vare e för styrka jag ska ha på glasögonen å va dom billigast kostar å så..blir bara bilkörnings glasögon iaf så de kvittar egentligen hurom ser ut...jaja nu ska jag peta katten i sidan å titta på hamstern i väntan på att carolina ska komma...

skulle inte byta mitt liv med någon annans för alla pengar i världen jag är världens lyckligast människa som finns..

en glad liten flicka med världens bästa pojkvän:)

så de så!


snörvel...host host..sträcka lite på sej..snörvel

ja jag e lite kulen å så e jag fortfarande sjuk..tre dagar kvar på pencillin kuren å jag vet inte om de har blivit bättre..gör ju inte ont iaf...men de varar fortfarande..aja får väl ringa om de inte bättrar sej:/


e trött nu iaf..ska ta en tablett å sen lägga mej på soffan å hoppas sexan rättar till sej å hoppar igång så man kan se roliga program...


nattinatt

RSS 2.0