Retro Life =)

ja nu när vi flyttar til len väldigt 70-tals inspirerad lägenhet letar man grejer vi har ju mycket retro men man vill alltid ha mer =)

fick tips om kitsch.se och sitter å kikar å drömmer =)
 Kakel dekor=)






snygga som tusan

grytunderlägg



schnyggt diskställ


å så hitta jag en skit snygg lampa på tradera.com som jag verkligen har drömt om så otroligt länge vil lverkligen ha en sån

isn´t she a beauty?





jaaj flytten går bra men känns som om de kunnat gå snabbare =) vill ju va på plats hihi...otåliga jag. haha



ve tinte riktigt va ajg ska skriva om faktiskt men älskling har jobbat natt vilket e riktigt träligt faktiskt men som tur e ere sista natten nu den ere två skift veckor kvar tills nästa nattskift.. vill ju sova med min älskade ju inte ensam :/ ska bli så skönt. på söndag blire lite flytt av stora grejer så vi ska låna bil å släp.. ne vi har ingen dragkrok vi har så pass liten bil så den kan ju iaf inte dra nå haha våran tvålkopp till bil hihi jag älskar den den e så lättkörd =) å drar lite bensin åxå ^^

jahapp ja här sitter jag me laptopen i knät å lyssnar på en snarkander gerard en nisse som trängt ut sej i hela soffan på shcaslongen så jag inte kan sitta mys å i ögonvrån e sigrid å springer i ett gnisslande hjul hihi. skönt å ha flera våningar sen så slipper man höra haha.. hone  så söt har blivit så go så. hon som va så rädd förut.

nu sträckte nisse ut sej ännu mer å gerard snarka till ordentligt så sigrid stanna till haha


väldigt tomt å så ekar de lite lätt nu här hemma kissarna undrar va de e som försigår men vi har så mycket mysstunder så dom inte känner sej bortglömda eller nå. de e viktigt så dom inte blir förvirrade.


jahapp undra om man ska krypa till korgs snart kanalerna e ju inne i sovrummet e inte så spännade program på ettan å tvåan som vi har i vardagsrummet haha..




escht




bajbaj

livet är underbart just nu


dåså

inte så mycket ork till att blogga nu för dagarna men kan ju säga att lägenheten e vår snart papper ska skrivas på i slutet av denna vecka förhoppningsvis ^^ så då börjar nästa underbara steg i vårt liv =)

på jobbet har jag fått en ny "elev" att lära upp är så kul när man blir uppskattad för de man kan och att man får lära ut något man kan e ju fantastiskt skoj ^^ jag har ju lärt upp tre stycken innan och gillade de mega massa.

nu har vi äntligen blitt av me Telia, sagt upp telefon bredband å kanaler å från å med idag e de borta =) UNDERBART ^^ vi har ju abonemang på mobilerna och skaffat mobilt bredband men sparar 600 spänn minst iaf =) skit telia nu slipper vi er hihi

sitter just nu i soffan me laptopen i knät å väntar på att tjejerna ute på gården sk asluta spela badminton så jag törs släppa ut katterna. tjejerna här breve e nämligen inte så snälla mot katterna så då fårom stanna inne när tjejerna e ute. men snart flyttar vi ju så då slipper vi skiten här =)

ljusare tider ljusare tider =D



smakprov på lägenheten?



okej da =)

jag ÄLSKAR 70-tal =)



bajbaj

RSS 2.0