Nisses första snöö:)
han har haft lite närkontakt igår men kan va mest intreserad av att slicka på gräset nu ligger han i fönstret me stora ögon å kan inte slita sej.. så himla sött.. underbart em snö.. å de snöar ju fortfarande.. så vi måsta nog sätta på vinterdäcken på våran tvålkopp till bil idag för vi kommer inte kunna ta oss någonstans..men då e ju frågan komemr vi kunan ta oss dit vart däcken står? huhu otäckt jue..


ska blinka stort med ögonen idag så jag får köpa en pumpalaijnen å skära lite i ..så myyys..å rosta fröna givetvis.. mumms.. nu ska jag kissa å sen vila lite till.. måste ju ta tabletter var fjärde timme å kissa mellan de så de blir inte mykek sömn för lilal mej som e sjuk å dålig å har ont å jaa fyyfaan hur jag känner mej.. e fruktansvärt deprimerad å mitt självförtroende jag byggt upp börjar rasa samman totalt. jag känner mej så ovkinnlig å osnygg osm man bara kan göra. å fyyfaan av jag e osäker på allt just nu. men jag har min älskling som stöttarmej å de e huvudsaken. tack kärleken min för att du lyfter upp mej när jag e nere.  du är mitt allt.

tisdagen dagen D

klockan ringde 06:20 sträcka på sej pussas lite klä på sej plånbog id kort vitabrickan å tängerna till mina piercingar å iväg

tankade bilen å åkte vidare mot linde. 07:20 betalade 250 kronor i entrén på lasaretter å vidare till hissen upp till plan två å in på dagkirurgiska. fick visa brickan å vart visad till omklädningsrum å klädde om. å fick ta ur alla piercingar.. de tog lite tid men gick bra. smög ut till älsklingen som satt å väntade å sköterskan visade oss till min säng. fick två alvedon å lite vatten å sen fick jag lägga mej å de va där nervositeten slog till. sköterskan kollade blodtryck å satte på emj mitt fina armband med mitt namn på så dom inte slarvar bort mej hihi. å sen ville hon sätta infart i armen.. flämt

älsklingen kom å höll min hand å de gick jättebra. jag fick lugnande å dropp å lite lugnande till å sen bar de iväg till operationsbordet å där emellan pratade jag visst om barack obama:P haha älsklingen följde med ända fram mej när dom började räkna ner fick han gå ut å så fick han åka hem. de sista jag minna va att dom sa "då kan vi säga hej då till cecilia" å sen vare mörkt.. sen vaknade jag till av att dom frågade om jag kunde flytta mej själv til lsängen men minns inte hur de gick till men dit kom jag iaf å jag frågade efter älsklingen å va klockan vaoch den va halv tolv å  jag fick  besked att kärleken va påväg å jag somnade gott om igen på uppvakningen,.sen kom min bejbi å jag blev så glad så de kom tårar man jag hade så ont  va svullen å mådde illa å trött som satan så jag sov mest me en varm go kärleksfull hand i min.

jag var så glad att jag hade honom vid min sida sp jag kännde mej super trygg.. efter att ha kräkits blod å fått nå för illamåendet kopplade hon ur mej från droppen å blodtrycken å så had ejag bara tre sladdar kvar. men dom togs bort när jag vill kissa. sen la jag mej i sängen å vill hem så älsklingen frågade om vi fick åka å sköterskan sa att om jag kände mej stark nog fick jag åka så jag gick å bytte om å kände efter å jag vilel bverkligen hem..nu hade jag ju varit på sjukhuset alldeles för länge för mitt eget bästa.. huhu ..så vi åkte hem till våra älskade bebisar som lämnat en mysig krya på dej hälsning. så sött... ..


idag mår jag fortfarande illa mest pga av att jag inte riktigt kan äta än å på onsdag ska jag til linde å slipa lite på en lagning för just nu kan jag inte bita ihop normalt alls.
jag minns inte riktigt allt som gjordes men de va väl sju lagningar två rotfyllningar å två tänder togs ut å sen vare väl tandsten å sånt som togs bort. åxå hoppas jag.. har inte lust att gå igenom detta igen..

men jag ska fanimej instifta en lag om billigare tandvård för folk med fibromyalgi eller liknande som MÅSTE äta mediciner som orsakar karies!

räkningen komemr bli skyhör å vi komemr leva på bottenskrap i ett tag fram över men så länge jag har min äslakde vid min sida klarar jag allt..

jag längtar så fruktansvärt tills munen e läkt å jag kan äta mat p åriktigt.. gott!!

tack älsklingen för att jag får ha dej. du är mitt allt

fuck!

shitt va kuk ont i huvvet jag har... har haft de till å från flera dagar så börjar bli fett less på de nu... menm vaffan..

imorrn ska jag på narkosbedömning klockan 10.00 nervöst som faan...jag e skit rädd

ursäkta att jag tränger mej på

glömde ju skriva i fredags.. men iaf så e inte tatton färdig än fick sitta 2 tim å 20 min å har en sittning kvar å då ska jag gö vingar i nacken åxå.. lägger inte upp någon bra bild bara en så ne får ett hum om hur stor den e å så:Pusch nedrans hamburgar mage haha .. svälle rju up pså fort jag äter nå men har iaf blitt smalare än förut så de e huvudsaken.. jaaj snart har jag gått ner tio kilo å jag e så förbannat  glad över de å min målvikt börjar sakta men säkert komam närmre.. väntar bara på att dietpillsen ska komam så jag komem rigång på allvar igen  så jag tar en ny spurt igen men jag har ju gått ner utan att käka dom men de blir iaf en grymt bra hjälp på vägen..

ska till tandis den 28.e åxå ..då gäller de..då blire allvar.. huhu e skit nervös å räddå möjligt lite ledsen åxå.. men de blir nog bra.. ska å göra en narkosbedömning den 21a så nu på tisdag måste jag dit å få lite info.. fyyfaan va jag e rädd..men jag har ju min älskling med mej så jag hoppas de går bra.. blir ju så förbannat klen å svag när jag e på sjukhus å så.. fyyyfaan.. aja hursom haver nu ska jag peta på gerard som har lagt sej i min garderob igen.. tröttkatten..


hujj

mysig biltur

ja idag va vi ute å åkte en sväng . åkte förbi Strippan å hälsade på med blommor å lite kattgodis som vi la under stenen som han fick ha på sin grav nu så men ser att de e en grav:)

och sen åkte vi till dansarbacken å kikade in eskiljs koja å de va hur mysigt å fint som helst s ådit sk avi åka i vårkanten å sova någon natt me lite öl å kanske gott sällskap?!:) verkligen underbart ställe

sen åkte vi vidare å utforskade lite vägar hit å dit å efter en lååång stund av vacker skog å natur utsikt hittade nå skit fint fiskeställe som vi definitivt ska åka till nästa sommar.. sen åkte vi massa mer på den vägen å kom ut 6 kilomeret utanför hällefors så vi åkte genom hellefors sen hemåt.. å vi hade en jätte mysig upplevelse resa verkligen..
 
imotgon blire tatto klockan 12  å sen när kärleken slutat halv ett åker han ner å plockar upp mej  sen åker vi vidare til lörebro å kikar lite å kanske handlar  nå å sen blre BIO! step brother givetvis haha. .ska blir kul hoppas jag.. ja bion alltså..

så jag ser fram emot ett litet äventyr imorgon åxå.. verkligen..

nu ska jag in i duschen ren ska vi kela lite tykker jag.. ja jag å kärleken min alltså.. haha

skriver väl imorrnkväll eller lördag..

xoxo

länge sen

ja igår fick vi besök:) de va jätte länge sen vi fick de så kärleken damsög å jag bakade:) och de va jätte trevligt med besök. och lukten av nybryggt kaffe är underbart.. å vad jag saknar att ha folk hemma på besök.. tack M och J för att ni kom på besök:)

idag ställde jag mej på vågen och nu har jag gått ner sammanlagt nio kilo från start:) im happy!! å snart kommer diet pillsen så då gåre lite snabbare igen å de ska bli så skönt å få komam ner några kilio till.. fyyfaan va jag e glad:)

å nya mobilen är jag super nöjd med å jag säger de kanske fyra gånger om dagen för den passar mej verligen å den va super billig å super snygg.. jaaa jag e helt enkelt jätte nöjd.

funderar på att dra ihop ett litet kalas när jag fyller år men vi får se.. de brukar ju iaf aldrig komma någon men jag kan ju försöka iaf.. blir väl hellokitty tårta iaf:) å mamma får gö en smörgårtårta till mej å uffe.. en liten en iaf.. mumma.

nu sk ajag ställa mej å trampa lite på orbitrekken å ringa mama å höra om hon ville ha kaffe å kaka.

har btw bokat kryssning nu som en födelsedags present till mej själv sådär:) ska bli myys...

jaja nu ska jag greja..


å jennifer kom på va du vill ha i present nu då!


hujjabujja

mandalas

vill ha färg i skrivaren sp jag kan skriva ut såna här å färglägga hela dagarna.. reducerar stress å man blir lugn å fokuserad.eller energifull beroende på hur man gör.om man målar utifrån å in eller innifrån å ut:)

ska ut å ta en promenad straxt ska bara ladda mp3an me lite bra musik me bra gå takt i :)

dags att lägga ner det i en låda numjoodaa har varti en hyffsat bra dag idag..
kände mej enormt nere å va riktigt ledsen ett tag men sen tog jag mej i kragen å bestämde mej för att inte sörja något jag inte har å glädjas åt de jag har istället. men jag hatar att vara ensam.
fast än jag e omringad av folk känner jag mej ensam.
är det mitt fel att det blivit så här?har jag orsakat detta tomrum?
kan man dra med sej olycka när man funnit sin livslycka,sin livsglädje och sin livslust? kan man växas ifrån?
nu tror säker många av er helt fel där ute .detta har ingenting med min underbara kärlek att göra.
jag vill bara veta om jag gjort fel i att finna mannen i mitt liv?jag kan inte fråga om jag blivit annorlunda för de blir man när man finner sin andra hälft! givetvis växer man massa när man finner sin kärlek. men de förstår bara folk som själva varit med om det.men jag e ju samma människa som annars bara de att jag blivit mognare i sinnet på ett plan.
allt e så komplicerat... men de e väl bara ännu ett bevis på att men börjar bli gammal.livet är komplicerat. att vara "vuxen" är komplicerat.men jag ska försöka sluta sörja å se på de som en bra period i mitt liv. men duger inte jag duger inte ni.
jag e trött på att vara allas slagpåse å utnyttjas och hunsas runt på.man ska ge och ta som en vis kvinna sa.
tack linnéa för att du finns du e så bra.vårat samtal fick mej att inse att det är dags att lägga saker på hyllan nu.dags att ge upp.
men de är jobbigt att inse sånna saker.svårt att släppa taget om något man kännt så länge.men jag måste. det finns ingen plats för mej där längre.

och tack kärleken för att du finns
jag e så otroligt glad att jag har dej älskling som lyfter upp mej när jag känner mej nere. du är mitt allt. och de vet du.
Grattis Morfar Udo!


 
Grattis morfar till vinsten från postkodlotteriet.

mmmhmm

har lite tråkigt i min tristess:P
ska fösöka komma upp på byn å köpa burger bröd så jag kan äta snart.
kattskurken har kloat hål i min gymboll så jag kan inte göra situps heller..
får orbitrekka lite ikväll kanske.. tog en promenad i höstsolen de va underbart.. myspys å solvärme..
mm önskar älsklingen av ledig så hade vi kunant gå lite på bergslagsleden kanske.. de vore najs...

trots godis efter klockan sex så va vågen snäll mot mej idag.. så im happy.. å så ere mens på gång åxå då brukar jag gå upp i vikt så de ska bli lite jobbigt nu när man ändå gått ner 8 kilo ere inte så kul å se att man gått upp två bara för att man har mens.. not så skoj.

men jag kämpar på å väntar på dietpillsen som jag varit utan ett par dagar å de har gått förvånandsvärds bra utan dom.. magen e ju van nu så .. hoppas de börjar röra sej lite mer neråt nu då blir jag superduper glad jue. men 8 kilo på två månader är helt klart godkänt:)

ne nu ska jag ringa mamma nu orkar jag inte sitta här längre


HUJJA!


yeahyeahim feeling good:)

:D

-8 kilo idag:)

jag SKA komma ner till denna storlek:) ta den tid de tar dit e jag påväg iaf:)


ja men jag nöjer med minsta lilla så 8 kilo:) de e fan inte dåligt!

förvirrad?vem är jag?snälla hjälp mej minnas jag kan inte komma på.. vem fan e jag?


 

jag får hela tiden försöka minnas vem jag e vad jag vill vad jag har gjort å vad jag ska göra.så snälla hjälp mej!det ända jag vet är att jag vill krypa upp i älsklingens famn å parkera mej där för alltid för där känenr jag mej trygg.
där behöver jag inte tänka å försöka minnas för där faller allt på plats å jag vet precis allt! jag vet precis vem jag e!
älskling din närhet e magisk för mej.den får mej att minnas den får mej att känna mej stakr å älskad!den får mej att leva!
ingen förstår nog hur mycket du betyder för mej. men älskling du ÄR mitt allt! du är under bar kärleken min
JAG ÄLSKAR DEJ! tack för att du finns å tack för att du får mej att se klart:)

våra bebisar är gosiga:)

 RSS 2.0