kopparbergsmarken

ja nu va de slut på årets marknad och jag har fyndat ordentligt men de känns fattigt nu men vaffan e ju bara marken en gågn om året. då får man släppa tyglarna liiiite. :P

nepp!!!

nu ere dags att sluta softa å på med hårdhandskarna nu ere allvar!!!

ångesten göre svårt men nu ere bara att köra igång jag MÅSTE annars kommer det aldrig gå.
jag gråter varje gång jag ser mej i helkroppas spegel och mår psykiskt dåligt att se min skugga å att inge kunna ha mina egna kläder är så psykiskt påfrestande attj ag bara vill dö. så nu äre allvar nu MÅSTE jag sätta igång om något ska hända. det är så svårt med min smärta och orken men jag måste försöka!

allt som inte e mindre rörelse än nu e bra. situps å lite kissande hunden varje dag ska jag föröska passa in.
bäst på morgonen kanske eller vad tror ni?

huvaligen vad jag e trött

jämt jämt jämt e jag trött å snurrig å har ont:/ hatar denna period just nu :( men bara att hålla ut tills en bra period kommer. (hoppas bara den kommer)

har fullt upp nu egentligen men eftersom jag e helt orkeslös å har ont överallt så blir de lixom liggandes på hyllan tills älsklingen kan hjälpa. e dags att ställa lilla rummet till rätta å göra snyggt där så våra gäster iaf har ETT rum dom kan anse som välstädat å snyggt haha.
å så har jag ett projekt där prorslin sk abytas ut i skåpena . har fått delar så nu ägerjag en fullständig 70-tals servis=) naaajs.

å så harjag tusentals grejjer som måste fixas såsom tvätt å städ å bära grejer till förrådet å skaffa hylla/skåp å skrivbort å mindre databord till lila rummet så allt kan ställas iordning där inne snart=)

ÄNTLIGEN SKA DET VARA ANNAT ÄN SKRÄPFÖRRÅD DÄR=)

på lördag ere handlings dags så vi drar till Willys i ludvika men på vägen dit stannar vi på gränges marken å eventuellt käkar varsin langos=) sen vidare å shoppa hem mat för månaden.
är en sån där månad där nästan ALLT e slut hemma så de kommer bli dyrare än vanligt men man får tänka att de räcker en hel månad å plus lite till till och med ^^

längtar tills kopparbergs marken hoppas alal e krya å så å att linnea kan komma å att vi får de trevligt.


nu ska jag ringa mamam å kolla hure va me hyllfronten om dom hade nå som vi kan få ta så länge tills vi köpit nå.


baj baj

long time

ja jag e som sagt inte så bra på att uppdatera just nu men de ska de bli ändring på men inte just nu.

veckan som gått har varit besvärlig med kärlekens nattskift så harjag fått sova ensam å han komme hem vid 06.00 å min väckar klocka ringer 07.40 svårt dom sista timmarna att få nå sömn men de tar jag igen på em/kvällen när älsklingen tar en nap inna jobbet så nu sitte rjag här å han har precis åkt iväg för att jobba.

har skaffat ny mobil=) jätte nöjd faktiskt trots färgen


å så börjar halkan närma sej :S liiite orolig men de ska gå bra. ska vara där 07.45!!! rätt vaken jag kommer va då da haha ne fyy tusan. blir till att dricka massa oboy så jag vaknar till hihi.

på jobebr har jag fått gått över från scanning till nästa steg som är bild bearbetning vilket e betydligt roligare. nog för att de inte e nå fel på att scanna men e lite tröttsamt att lyssna på en scanner hela dagarna. så jag lär mej nya saker nu så de e kul.

har börjat få sån värk i kroppen igen å ska till doktorn på måndag vilket jag hoppas resultera i någonting iaf. vill inte knapra farliga värktabletter jämt. e ju beroendeframkallande dessutom väldigt skadligt mot innre organen å så blir jag så förskräckligt snurrig å trött av dom. men men.

hmmm vad mer har hänt? 

jo Cicci min barndoms vän (från5-6 års ålder) va hi å hälsa på i lördags med pizza å film mys på scemat hade jag en super trevlig kväll. (måste ske fler gånger)

snart ere marken å jag hoppas min kropp orkar (och psyket) e ju så fasligt mycket folk men de brukar gå bra. man tar de i om gångar. mormor bor ju så passande mitt i smeten så att säga så de e bara att slinka in där å vila huvud å kropp över lite kalops å kålsoppa=)

har så mycket tankar som snurrar i mitt huvud som jag inte kan ta upp här men de e mycket påfrestande på både kropp å själ att ha så mycket att tänka på .speciellt när de e saker man inte kan styra över. vääldigt jobbigt. så jag mår väl inte så jätte bra på de planet men annars e de prima. jag älskar ju hösten som sagt å vill bara avra ute jämt egentligen e ju tröttheten å värken som s'ätter stopp jämt:/


ne nu ska jag kolla katterna å sen kypa till korgs .

hopaps ni fortfarande finner min blogg lite intressant iaf:) ni betyder mycket ni söta små läsare^-^


den där Fritz-Gerard kommer vi få hämta hem från haparande om han fortsätter hoppa in i bilar så fort dörren e öppen

RSS 2.0