förlåt :(

ligger och tittar på den lilla ljusglimten som smiter in i vårat annars kolsvarta mörka sovrum och lyssnar på älsklingen å katten i fotänden snusa ikapp å försöker somna om men drömme jag just hade gjorde mej rejält ledsen.

ledsen över hur dum jag är. hur kan jag varit så blind?

hjärnan är extremt bra på att förtränga saker och tydligen väldigt bra på att förtränga hur mycket man saknar någon man stött bort själv.

jag va blind å förstod ingenting jag var dum och kunde inget göra. hur kan hon någonsin förlåta mej?

min allra bästa vän är förlorad och det är mitt eget fel.

jag saknar min allra bästa väns härliga skratt som jag inte längre minns hur det låter. :(

hur är det möjligt att man kan vara så otroligt lycklig som jag är med min älskade men ändå bär på en stor hjärtesorg över att ha förlorat?

kan man vara så lycklig och så ledsen på samma gång?

tydligen

min allra bästa vän jag hade hade det inte lätt hon hade ett helvete som jag inte såg för jag var för blind. och när jag väl såg så tittade jag inte så noga och mitt naiva tänkande och min barnsliga hjärna tänkte att det ordnar sej och hoppades på det bästa.

men när jag en dag såg hennes ögon glittra på ett sätt dom aldrig gjort innan på ett sätt som jag trodde dom redan glittrat men detta var något nytt. hon hade träffat den rätta. hur kundejag så naivt tänka att hon hade den rätta innan? hur kundejag vara så blind. min rädsla å feghet gjorde mej förvirrad och jag hade ingen aning om hur det egentligen stod till. hur det verkligen var i hennes helvete. hur kan hon någonsin fölåta mej?


min hjärna har föträngt min bästa vän och min ångest har stötit henne längre å längre ifrån mej.

jag saknar hennes skratt som jag inte längre minns jag saknar våra stunder med pyssel å fika å glass på sommarens kallaste dag.
jag saknar att "ploppa finkar" ,att hytta med fingret åt hennes katter för dom tar så många stora fåglar.
jag saknar min allra bästa vänmin allrabästa vän som jag stött bort alldelels självhur ska hon någonsin kunna förlåta mej?


vill inte störa vill inte vara ivägen vill inte få gamla sår upprivda igen

vill att hon ska vara lycklig och vill att hon ska ha det bra

men jag kommer inte kunna blir hel igen för den dagen hon flyttade försvann en del av mej.

hur kan det vara så att man är lycklig och ledsen på samma gång?

jag är förvirrad


mitt hjärta är så lyckligt men ändå så är det något som pickar långt där inne som saknar
kan man förlåta någon som gjort något så hemskt som att inte se? kan man förlåta nogon som inte förstod?kan man förlåta någon som låtit hjärnan förtränga? kan man förlåta någon som stötit bort?


stötit bort sin allra bästa vän.


kan hon någonsin förlåta mej?jag saknar min allra bästa vän

trygghetssparar?

hallojsan de va ett tag sen skulle bara tala om att här rullar de på med mitt "nya"liv. jag har ju börjat sjukgymnastik och börjat röra på mej mer (har blivit som en drog att man MÅSTE ut) skönt som tusingen. å så har jag börjat gå hos dietist å de rullar på har trappat ner cola å onyttigheter å men mest ökat nyttigheter kanske man ska säga. å försöker sluta röka gör jag åxå. får se hur allt slutar. har iaf gått ner 1,5 kilo genom att i princip bara röra på mej mer =) najs som FAEN!

har varit på ljusparty vet inte om jag nämnt de men har nu fått hem ljusen som luktar pepparkaka å jul i allmänt så längtar nu till tomtedags ^^

men först ska jag börja jägarskolan å äntligen ta jägar examen. hoppas de går bra å e lättare än körkort iaf jag e nämligen inget plugghuvud utan har väldigt svårt att läsa mej till saker utan lär mej genom att pröva

å på tal om att lära sej genom att göra så ringre "Chefen" mej en dag förra veckan å jag fick testa diamantsågen som sågar borrkärnor. =) askul att lära sej nya saker så imorgon e de jag som e chief över sågningen  hhihii aj lööv it!!

det är så skönt att ha en chef som vet vad man gillar å kan tänkas göra å verkligen ser till människans behov och önskemål och verkligen tror på en... jag uppskattar de mega mycket. gunilla du är den bästa av dom bästa å mitt självförtoende stiger ju längre jag får vara med er på Bergskraft ni e toppen allihopa <3 massa kärlek till er.


igår fick denna dam ett litet ryck i samband med två enorma tovor i håret som jag försökte kamma ut men efter en halv flaska balsam en trasig kan å 15 minuter senare åkte de av. så nu e de typ page =) skönt som fan men längtar tills de växer redan nu..haha jag som va så förbannad varje dag på de långa ruffset som ströp mej i sömnen å som klibbade i nacken.. ja nu talar jag fortfarande om mitt hår inget annat!!
duckade nyss å eftersom vintern nalkas börjar jag redan nu smörja in mej me olivolja efter varannan duch för att inte torka ut i hud å hår. funkar skiiit bra. började för två år sen å e inte alls lika torr på vintern längre.. iaf när jag efter duch å insmörjning stod å kammade håret känne rjag en sträv tunga på foten. kattfan slickar mej från tå till smalben å e skit nöjd över att jag smakar gott.. jaja tur de inte e farliga saker iaf..


nehe nu ha rjag missat massa av mitt desperata hsufruar avsnitt :/ oops jaja efter de ska jag hämta karln från jobbet. han testar åxå nya saker på jobbet säger inget förän de e säkert men han testar iaf.

har utökat mitt program på sjukträningen så e lite smått öm idag men pået igen på torsdag

jag e så förbannat taggad till denna viktnedgång/hälsoförbättring/nya liv så ni anar inte


klart de e jävligt svårt å motigt ibland men de hör till man ska inte haka upp sej på de negativa utan fokusera på de positiva å inte tänka på de som hänt utan se framåt hela tiden =)


bajbaj

ät med måtta å röra sej mer de e mitt nya motto

ja å de som jag tjatar in i skallen på mina syskon att man ska se allt som en ny erfarenhet (merit) och ett spännande äventyr så blir man sällan besviken =)

menvafaaaan

skrev just världens längsta inlägg om uppdatering på allt som hänt sen sist men de försvann så de va ju jävligt kul nu tappa jag sugen totalt.. helvete!!

jaja jag skulle iaf typ bara visa att jag lever


bajbaj

RSS 2.0