fyyfaan va naajs

igår skulle jag å älskling ut på äventyr å vi tog några korvar å tillbehör å packade en väska å drog på oss äventyrs kläder å drog iväg mot skogen för att grilla å mysa lite. först åkte vi förbi hans päron och visade huset vi kollat på å dom lät imponerade så jag känner att allt kommer bli skit bra om vi flyttar dit:)iaf när vi var där så skule jag resa mej från stolen å klappa vovven lite å sträckte nå behövligt i ryggen så jag tappa luften å kunde knappt röra mej. gjorde svaijna ont men de fick vara så för jag skulle minnsan grilla:P

å vad spännande vi fick vi hörde bävrar stoja å ha sej men hann aldrig se någon tyvärr.. va å halsade på min lilal bebis strippan å prydde hans grav med en söt tomte.saknar dej gubben.iaf såg de riktigt svart ut när jag skulle tända brasan å insåg att vi glömt tidningspapper. men med några tändblock å dasspapper gick de prima ballerina.å korven slank ner varm å go i magen å vi satt å mör å kikade efter bävrar å hade de toppen. plockade massvis med vitmossa i hopp om att tjäna en slant men alla hade redan köpt  men med en toppen moder som min så tog hon hand om all mossa som vart kvar efter att jag prydit min advendsstake å en liten julkorg å så fick jag en hundring på köpet fast än jag sa att hon fick de gratis.. :) snällt som faan.

å jag frågande om inte min moder å små syskon hade lust att hjälpa mej å får upp mina julgardiner idag för min rygg e fortfarande hel paj å de vilel dom så vid halv tolv tolv plingade de på dörren å jag som sov så gott:/ hihi men de gör inte iaf så rotade vi fram gardiner å stykbräda å strykjärn å fönsterputs å allrengöring å satte igång å julpysslade lite å fyyfaan va naajs de blev:) bilder kommer en annan dag nu måste jag stäcka mej lite för ryggen hålle rp åatt göra så jag packar ihop..

jag e super duper  glad för nu börjar julstämningen på riktigt..eller ja snön å julhandlingen  återstår men fyfan va fint vi har de i vårat lovenest:) hoho

nemen vadan detta?

slut? redan?


jupp!


fucking irriterande





har tappar bort våra nya julgardiner jag köpte förra året å jag kan inte komma på var jag kan ha lagt dom så nu blire till att gå på skatt jakt i förrådet å gå igenom varenda kartongjävle hihi vilket äventyr vi komem rfå.. haha .
jag e bara så förbannad på mej själv att jag inte minns vart dom tagit vägen.. har hittat två små kartonger med pynt iaf men inte gardinerna.. morr..

men de löser sej nog om inte annar klistrar jag på lite julpapperstompar på gradinerna jag har uppe nu haha så blire lite julstämmning iaf..hoho va skojsigt.. ne du nu börjar jag bl irastlös en promenad kanske?..mjoodaa

måste ju säga att festen i helgen jag höll för att fira min födelsedag/namnsdag  var helt toppen.. jag hade skit kul..allt va perfekt utom städningen å femtimmars skrubbningen av köksfläkten för att få bort askkopps lukten i lägenheten haha.. inge mer fest här iaf.. inte en sån stor iaf..hehe .men jennkki du e alltid välkommen de vet du..

huvudvärk å illamående har stått på mitt schema dom senaste dagarna så nu blire inge mer godis på vardagarna å inge mat efter klockan sex å morötter som tilltugg utifall jag blir sugen på godis.. måste räta upp mina sockervärden.
vikten har iaf fortfarande stått still så fortfarande -9 kilo från start men efter jul blire hårdhandskarna igen. .vet att jag sakgt så länge nu men känns onödigt nu när de iaf kommer bli advendtmiddagar julbord å hela köret.. å med våran tajta budget så blire inte så lätt att äta bra. så efter jul kommer jag ta nya kraft tag.

inte så kul med dagliga promenader när man fryser näsan av sej men idag är det mildare ute så idag blire första promenaden på två tre veckor.. ska bli förbannat skööönt..

ja de va de de nu har jag fått skriva av mej lite å de e skönt..

ha en toppen dag för de ska jag ha.. puss å kram

födelsedag/namnsdag



grattis på mej ännu en gång

klotjohan å robin E



 



så jävla bra!

tack

tack för alla fina presenter. speciellt mina nya fina hellokitty grejjer.. taack jennkki!! haha

mitt allt

jag älskar dej så otroligt mycket min älskade kärlek .
du är mitt liv min framtid min man mitt allt.
du är underbar min skatt..
tack för att du finns.

jahaja de va de de

bakat tårta nu iaf.. men de kommer väl ingen..

CAMILLA!!!!18 november blir du 27!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DU MED!!!

GRATTIS på 27 års dagen systra mi

hinner ju inte mee! men15 nov: GRATTIS!

SEBASTIAN FYLLDE JU ÅR ÅXÅ!!!!!!
grattis i efterskott på din 7 års dag

GRATTIS FÖR FAAN!

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag! för det är carolinas födelsedag hurra hurra hurra!!!


flämt

djohjajusstdjah

glömt hur svett å konstig man blir på dietpillsen.


andra dagen idag.. tjoo va varmt de e ..

sätter ju igång blodet lite extra å sådär ..hoohoo

men e inte lika hungrig iaf.. de e ju därför jag äter dom..

bantabantabanta

huu va jag e tött.. ska byta kläädor åxå för bejbi kommer snart hem å då ska vi åka till päronskogen

vill duscha men orkar inte riktigt..

tända lite lampor sk ajag gö nu.

usch vad jag e uttråkad just nu.. blajblaj








bejbi jag saknar dej.. ska bli så romantiskt å underbart att få komma iväg på söndag...längtar såå älskar dej mitt allt

julbak

imorgon ska jag baka lussebullar me mamma.. gottigt.. har ju redan ätit årets börsta "jul"fika de va ju två veckor sen typ.. gott vare iaf.. must å lussebulle.. mm mm mm

idag mår jag illa i magen men tror de va pizza fan från igår... tänkte börja me dietpillsen idag men de törs jag inte när jag mår illa.. blir ju inge bättre av dom:P

aja nu ska jag leta reda på min fina nytvättade katt emd blank å len päls å gosa med honom.. å klappa gerard på magen..de gillar han våran 7kilos katt..hihi våran söta tjockis katt...

blä jag måste nog lägga mej.. kräkfärdig jue.. hulk

mjaa haa a daa

snart dags för alla födelserdagar! jag å carolina v ain å kollade på highschool musical 3 i onsdags å den av asabra å jag har då inte sett ettan å tvåan men nu sk ajag fanimej göra de.. va verkligen film för mej! carolina som fyller den 14e fick nu de som förtidig födelsedags present sen den 15e ere sebab som fyllwer camilladen 18e å jag den 20e å ska ha kalas den 22e.. hoppas de komem rlite folk då.. vill gärna ha en brakfest hihih...under kontrollerade former haha

börjar bli bättre i munen nu iaf inte lika ont som förut men inte riktigt läkt än heller men ska ner den 13e å kolal lite å putsa en för hög lagning. .sk abli så sköönt att äntligen kunan bita ihop med munnen! längtar! längtar tills jag kan äte chibbe å porre å choklad å burgare å jaa allt..

vill dricka imorrn så jag hoppar tandvärken inte e så påtaglig så jag inte behöver äta så mykek värkisar.. vill inte dricka med massa värkisar i kroppen.. noway!

ska lägga mej i min mysfåtölj nu å ta de lugnt.. blir så trött av alla värkisar.. sen ta en liten tur på orbitrekken ..orkade inte ta ern promenix idag pga sömnsvårigheter å skavsår.. så de blir lite orbitrekk så jag komem rigång iaf..

å snart ska jag börja me dietpillsen å ta ett nytt kraft tag:) längtar!

självförtroendet börjar komma tillbaka nu


bloggtoppen

dags att rösta! rösta på bästa bloggen!

kladdigt värre

bakade kladdkaka hos mamma idag å vart girig på smet när de såg så lite ut så jag gjorde dubbel sats å haha vad tjock å kladdig den blev.. men ack så goood. hehe va ju svårt att äta men fick i men en liten bit iaf.. å när vi satt där å fikade kom mamma på att de förmodligen var deras bröllopsdag så grattis!

har skit stora skavsår på hälarna ja iaf ena den andra e litet litet skavsår men fyfaan va ont de gör:P ska plåstra som fan så jag kan gå imorrn iaf.. vägrar slappa till pga skavsårsjävelen!

den 22:e funderar jag på födelsedagskalas å hoppas mina vänenr å nära å kära kan komma.. ska ringa runt lite å skicka sms å så.. får vi se ,e ju en tid kvar..

flyttade putsnings på tanden tiden till den 12e  för jag måste ju ändå ner til llinde då till af så då blir de mer ekonomiskt för oss.. får ju tänka så ju nu när jag har världens tanläkarskuld på mej.. huga stackars min pojkvän som får låna ut till mej.. jag mår så fruktansvärt dåligt av att behöva låna av honom hela tiden:( usch vad de e drygt.. vill ju inte att han ska känan att han bara får betala för allt jag vill ju kunna betala själv jue.. nee de e en riktig plåga.. men jag e så fruktansvärt glad att jag får göra de när de behövs.. tack min skatt...

måste också tacka honom för att han e världens bästaste bästa pojkvän någon någonsin kommer kunna ha å jag e så fruktansvärt lyckligt lottad som får ha honom i mitt liv.. du är mitt allt..


längtar tills han kommer hem å kryper ner me mej å våra underbara sovmorgnar vi har när jag jobbar em e ju makalösa.. tjoohoo va de e mysigt..


skulle ha gjort cellprovtagning idag men de gick sej inte för man får tydligen inte ha haft sex dygnet inan så jag får vackert vänta tills nästa vecka.. får väl försöka hålla mej söndagen inna då haha..

snart dags för kryssningen åxå åå va jag längtar til latt få komam bort lite å slippa tänka på allt som ska göras å bara ta hand om varandra å äta gott.. längtar mega massa...

nu vart detta inlägg milalångt men vaffan hihi

nu ska jag glo på teve å käka kallrökt lax..

puss å kram



avslutar me en bild på helan (Fritz-Gerard)¨å halvan(Nilz-Ivan)

trött i ögat

men ett stygn av typ fiskelina som skaver å ett öppet sår som gör förbövelens ont i käften så ska jag nu ta mej värktabletter å sova.. ser bättre ut i munen iaf å hoppas att värken blir bättre.. eller hur man nu säger.. hoppas att den avtar iaf. för orkar inte med detta mer å kan inte tycka huuur mykke värkisar som helst heller för jag blir så snurri å konstig på mina starka tabletter så fy bövelen. aja nu ska cissi sussa kudde..

nattinatti

RSS 2.0