mjoodaa

i fredags vankades Lars Kristerz i guldsmedshyttan i samband med tonvis med kräftor=D jag va där med mamma stora lillasyster johanna å stora stora syster jessica de va skit najs men vart så trött. dom serverade bara kopparbergs äckliga cider å öl så inge full blev man heller bara illamående å huvudvärk på en cider.. not såå najs men kul hade jag å shit va fokl.. jag som har en smula socialfobi .. men de gick bra bra. tog mej några drinkar inna för att få upp mod hihi.

i lördags blev de nora marken me langos.. fy i helvete vad gott. å skit mykke folk där med. å skumt väder som fan. varmt soligt blåsigt å tidvis molnigt å regnade ibland. allt på en gång vettja


igår promenerade vi en bit på bergslagsleden. blev väl en 8 km iaf. skönt som fan vare. men dryyyygt i början inna andningen kommit igång. fan jag har ju inte rört mej å motionerat på ett halvår elelr nå.. men de gick skit bra ändå tillslut. å super mysigt hade vi.

idag hade vi måndagsmöte på jobbet å en del klarheter blev de ju men e ju ändå rätt oklar vad som sker med oss praktikanter än så länge. hoppas hoppas för allt i världen att jag kan få en liten anställning iaf.

nu ska jag ta en värktablett å kyssa min karl=D

bajbajförsta dagen tillbaka till verkligheten

 ja de gick ju bra klockan ringde 07:40 så de va ju inte sååå tidigt men för tidigt för mej. hade ONT överallt! och surig i humöret :(

men dagen rullade på och jag hade inte ens glömt hur man gjorde å koden jag trodde jag hade fått för mej fel visade sej vara rätt så imorgon åker jag nog liiiiite liiiite tidigare. KANSKE ;P   va faktiskt rätt skönt när man väl va på plats att ha börjat igen men drygaste e att kärleken gå em å vi hinner inte träffas nå knappt men ett plus e att han går tre skift nu iställwet för två å de enda pluset me de e ju att han slutar 22 istället för 23 :P annars ere jävligt mycket skit att han ska jobb anatt.. de e hatat! jag VILL inte sova utan min älskade!!


men men va gör man.i helgen åkte jag till min underbara Linnéa å hälsade på å skulle supporta henne när hon tapetserade. ja jag tror jag sinkade ner mer med att dricka lite drinkar å vin men 4 våder vart skurna limmade å kom på plats iaf haha. rätt otippat att de skulle bli så. men som sagt jag e iaf nöjd att vi iaf fick upp en :)

jag hade super duper trevligt å hoppas de sker igen. ja inte tapetserig å så utan själva träffandet sen va man gör spelar ingen roll i sånt bra sällskap :) 

usch undra om man ska orka slå upp böckerna å plugga lite körkortsteori. kan va bra å göra de kanske. för i september blire HALKAN!! super skit jävla kuk jisses amalia  huvaligen va jag e nervös.just nu har jag en Gerbil som tror hon smyget på mej i terrariet breve mej. men de hon inte anar e att jag SER ALLT!! haha

jaja iaf så vet jag inte nå va jag ska skriva mer så jag spar min dåliga fingersättning till nästa gång :)


kramkram

segare än aco kola :/ja mina uppdateringar går inge vidare just nu vi har slutspurt på semestern å försöker hinna med massa saker vi pratat om så de kommer säkert bli tajt om tid. å på måndag börjar allvaret igen :( önskar jag slapp faktiskt . hoppas bara de lutar år en anställning å inte bara praktikförlängning för de vet jag banne mej inte om jag orkar. blir så psykiskt utmattad av att sitta framför en dator 8 timamr om dagen . hatat! annars gillar jag ju ställer nå grymt mycket å trivs som fisken i vattnet men som sagt att slava för 5000:- i månaden e fan inge vidare.. å DYRT å leva så. för räkningarna kommer ju oavsett inkomst! men de verkar ingen fatta.


igår å idag har vi snickrat massa :) två ute kanin burar där dom kan beta tills första snön kommer då ska vi flytta in dom men först ska vi bygga såna burar åxå. blir lite snett å så men huvudsaken den fyller sin funktion så e jag nöjd ,jag e faktiskt riktigt nöjd över dom två vi byggt nu vare sej kärleken min tror mej eller inte så e jag faktiskt de. SÅ DE SÅ! ;)

imorrn blire mer burbygge för de e lite finslipningar kvar så imorrn får Kninisarna flytta ut ja Kninisarna inte kaninerna :P hihi. å sen ska vi fiska hade vi tänkt oss så hoppas de blir så fint väder som dom utlovat =)


JA JUSST DE!! Linnéa va ju å hälsa på här om dagen =) <3 vart så lycklig i ögat. å med sej hade hon söt Mila (emilia) så otroligt duktig hon e hon har börjat använda toalett precis så hon e stor tjej nu . sötsessan

har btw försäkrat mina bebisar (katterna) nu . bättre sent än aldrig i guess:P men kände att de va rätt tid nu. speciellt nu när vi fått sådana grannar som vi fått (katthatare) .

men usch vilket tråkigt långt inlägg detta blev men fick iaf skriva av mej massa nu hihi.

hoppas alla ni som börjat skolan e nöjda med eventuellt nya klasser å lärare å scheman å så. själv saknar jag inte skolan ett jävla dugg. jag va ingen skolmänniska å vantrivdes hela vistelsen ända sen lekis smet jag å mådde dåligt . tror min sociala fobi kanske fanns lite där med. den e ju inte så allvarlig men i trängda situationer som tex klassrum eller affärer eller så e de jävligt drygt :(

längtar till marken (kopparbergsmarken) hoppas några av mina läsare kikar förbi å kollar in vad alla knallar har att erbjuda:)

ne nu ska jag ge mej med skrivandet för denna gångmassa ljuvliga hösthälsningar från mej till er:)

<3

åå idag äre lite extre höstväder sådär. stoermigt å soligt å vackert.. jag ÄLSKAR hösten.

den e så romantisk å så får man ha mysiga kläder å sitta framför brasor å mysa å bara vara kära..

hösen e som min vår hihi blir lite extra sprudlig i kroppen hihi. nu ska jag pussa på min karl å få upp honom ur sängen så vi kan åka å shopap mat.


puss på er alal i de vackra höstvädret

borta är jävligt bra men hemma e fan bäst=D

ja igår em kom vi hem från våran kolmården semester som jag inte tänker skriva om så mycket för jag anser det vara privat ^-^ nog för att mycket är privat i min blogg men detta anser iaf jag vara något bara jag å min älskling ska få hålla för oss själva å njuta av minnena.

vi hade de iaf super duper jätte bra å campingen besöks igen nästa år det kan jag garantera.

tråkigt att åka hem men ändå jävligt skönt att få träffa våra barn igen. sakna dom massa. men dom har varit i goda händer som skämt bort dom rejält :)

idag känenr jag mej stel å febrig å hungrig. hade glömt hadla hem frukost :(

men mamma carro å johanna kommer snart å bjuder mej på en smörgås=D hoppas jag hihi .

ska bleka utväxten på johanna å carro ska hjälpa mej göra rent hos gerbilerna pga att hon e delägare i dom små liven hihi

å så hoppa ajg vi kan ut å övningsköra lite med johanna. mamam e så rädd själv å eftersom jag själv övningskör (ja jag e 23!!) så vet jag ju hur jag ska kunna förklara för johanna på ett sätt som hon förstår. mamma e så osäker på hur man ska förklara. hon vet ju hur man kör men hon e lite knagglig på å betätta hur:) men de hjälps vi åt med.


jaa ikväll ere eventuellt party på G men vi får se hur min kropp känner sej. vore jävligt kul att komma iväg men som sagt kännetr mej krasslig å frusen. inatt fick jag kliva upp å sätta på varenda element i lägenheten. å dom har ionte varit på sen i december typ :P


jaha ne nu ska jag väcka mössen å kolal om gerard ligger kvar i garderoben .


hoppas ni haft de bra dom senaste dagarna för de har jag=D


semestervecka nummer 3=D

ja i lördags hade jag de super trevligt med sötlinn camulla å jenkish som kom på besök å drack lite å vi skrattade å hade oss å jag va super glad å på toppen humör=D sen lockade linn upp mej till ställdalen och vem kan säga nej til len sån söt tjej hihi åkte upp å gick till och med in i parken!! de trodde jaga ldrig men jag va väl lagom full sådär så de gick bra. men hade ångest å har lite fortfarande över att folk ska behöva se mej å så. jag har väldiga komplex om hur jag ser ut  åvill inte drabba andra med mit tjockhet å så. vill inte att folk ska behöva se nå sånt här .så ångesten har legat å gnagt en del men jag hade de så trevligt med linn så jag e nöjd ^-^

hittade en bild på lilla Gosan som stod i en chill position å drack vatten så söööt

sysn kansek inte så bra men hon har baktassen på krukfatet å set allmänt nonchalant ut=D supersöta lilla hon
igår sågade jag sönder deras hus på hälften för dom tycks gilla lite trängre utrymmen å så så jag tänkte att de skulle bli bra som desar sov ställe men nej då de dög inte allt dom drog ut allt bäddmatreal å flyttade allt till marsan sås kartongen dom använt som sovställe sen dom fick den. .hihi så sööta
där e kartongen dom sover i. hihi men de e väl mysigare kan jag tänka. slipper dom de kalla glasgolvet inte vet jag men dom trivs å då e jag nöjd^-^

å sandlådan som syns på bilden va full med sand å nu e de inte ens hälften kvar hihi måste komma på hur jag ska lösa det så de slipper vara sand överallt. men jag tror jag har en idé men vi får se detta får ju duga än så långe.

idag ringde kärleken å bekräftade våran bokning på kolmården så på onsdag morgon åker vi supertidigt till firstcamp å hämtar biljetter sen parken sen efter 15.00 får vi checka in i sutogan på bergastigen såå mysigt de kommer bli.

inte samma avskärmniong som påhotellet man kan ju komam å gå lite som man vill å mysa runt på campingen å ha de trevligt.. men kommer sakna hotellsängarna men men de får vi unna oss när vi blir rikare^-^

ne nu sitter jag å väntar på svärmor å svärfar medans karln står i duschen för vi ska åka å kika på franska vädurar snart.hoppas dom e söta men de kan jag nog garantera..


ha en superbra dag å hoppas alal haft en toppen helg för de har jag=)


tjotjo

lördag =D
sup och svälg trevlig helg ^-^

är jag FÖÖÖr snäll?

allt givande givande givande men aldrig något tillbaka!! är jag för snäll som inte säger ifrån? som fortsätter ge fast än jag egentligen inte vill å oftast ångrar de jag givit ,men varför fortsätter jag? kanske för att jag inte har nå vänner å dom få jag har å som e snälla mot mej skämmer jag bort fast än jag inte har råd. men jag vill inte forlora fler vänner. jag vill bara vara snäll ju.... men är jag FÖR snäll?


nog om de nu imorrn blire Järnboåsmarknad en liten marknad med hantverk å rökt fisk å korvar å kött och sådana saker. som en ÄKTA "gammelmarknad" så otroligt mysig,. är en bra bit bort men jag får övningsköra å ajm nöjd^-^

sen när jag kommer hem kommer förhoppningsvis linn å camulla å umgås lite prater lite å dricker lite. för jag e så sällskaps sjuk nu så:P  hihi men tyvärr ere parken imorrn å jag e ingen ute människa så jag blir nog kvar ensam hemma som vanligt. men de gör mej ingenting. hellre ensam å trygg än bland folk å må dåligt.  men vi får se. hoppas älsklingen inte e borta så länge så jag slipper oroa mej. jag e en sån orolig människa så jag har stressmage för de.halsbränna å magkatarr me sura uppstötningar å skit. men men de e så å va jag. alltid ere nå:P


ne nu ska jag peta på älsklingen som slumrat till på soffan men först ska jag läxa upp Gosan som sprätter i "huset"btw bilder på våra nya små bebisar i huset
mysan och gosan är deras namn^-^


men dryga värme varför så envis?

ja har inte haft riktgt med tid att blogga här på ett tag så nu kommer en liten sammanfattning

har varit i grängesberg och kollat vindsnurror. viste inte hur man tog sej dit så vi lietade å gick upp för en skidbcacke vi hittade. superbrant å super långt :S phu men upp kom vi å hittade snurrorna å ner kom vi åxå bilder kommer här

uppåt
å neråt

jag var skeptisk men klarade de galant om jag får säga de själv=D

sen började vi komma närmre längst upp i backen skymtade vi en snurra


så vi gick vidare å en bra bit till så hittade vi en jätte snurra som de svooschade rejält om .. oootäckt


den vaasabiiig


...........................................................................................................................................................................................................

och igår drog vi till stugan å skulel spendera en mysnatt där så vi tog me oss metspön å skulle testa våran fiskelycka med nya spöna men icke sa nicke ingen fisk vill inviga våra metisar haha  men vi hade de jättemysigt trots alal mygg .. vi va ju utsustade em myggsprej så de gick fiint men tillslut va dom för påträngande så  vi gav upp å myste hem å la oss på våran superluftmadrass å mös=D

idag gjorde vi nytt försök me spöna men de va för mycket båtar som racade fram å tebaka så vi gav upp å frigav maskarna vi grävde upp igår å åkte hem till grabbarna som längtade ut=D
så dom fick lite blötmat å så fick dom gå ut i solskenet. men vart drastiskt injagade igen av nyinflyttade familjen som bestämde sej för att ha våldsamt vattenkrig haha hur kul han de vara å ha vattenkrig med 10liters hikar? ere inte smidigare å åka til len sjö eller nå då hahaha jaja dom verkade ah kul iaf .men kattstackarna va panikslagna.

å nyss va jag ut å läxade upp karln som stod me grästrimmer å för andra gången klippt så hela min rabatt vart gräsig så jag skällde ut han å visa han vart sopkvasten va så nu står han å sopar up pde han ställt till med haha RESPEKT!


om någon timme drar vi ner till mamma å firar morfar för han fyller år imorrn. men vi firar idag för camilla å patrik ska hämta sebbe som varit hos mamma och pappa(sin mormor och morfar) så då passar vi på å firar medans dom e här=D

nu ska jag äta ett korvbröd (mumma)

hoppas allt e bra i solen själv diggar jag inte denna klibbiga värme


pusspuss

DYNGSMÄLL

som den bybo jag är stödjer jag alla som gör någonting i denna lilla by=D

detta lilla band som heter DYNGSMÄLL kan ni hitta på youtube där dom har sina tre låtar (sök på Dyngsmäll)men dom finns åxå på deras blogg så kolla in lyssna och njut^^ 


.......................................................................................................................................................................

och så måste jag ju uppdatera lite jag har ju då varit på kryssning med min älskade sambo/fästman/livskärlek och vi hade det super bra. de dryga e ju bussresan dit åker 10:10 och va framme 15:00 så de blir en dryg bit på en trång tjattrig buss haha de värsta va ett gäng tonårsflickr som bergis precis fyltl 18 å deras första kryssning hela vägen från fagersta till stockholm och tillbaka var de äna man hörde - och han bah å jag bah å vi bah å sen bah å lixom jag sa att han bah å sen bah!!!!      GAAAAHHHH dryga småflickor!! e de så svårt att hålal käften!!?? haha men men annars vare ju trevligt god mat pch god dryck och öl i sommar baren^^

inna vi åkte fick min kära pojkvän klippa mej lite i nacken eftersom de e så svårt att göra de själv och det blev super bra och de mesta av de rödgulrosa e nu borta^^ skööönt blev lite kort men de växer så fort på mej så de e bara skönt ...vart ju en smula fräschare me nyklippta toppar=)

och så har vi skaffat två nya familjemedlemmar. stackars Flixxan fick tyvärr lämna oss pga att dom inte alls gick ihop och när jag senare läste om gerbiler stod de ju att man inte alls kunde släppa ihop okända gerbiler å tro att dom skulle bli sams så då fick Flixxan lämna oss och nu har vi två andra tjejer som heter Mysan och Gosan=D supersöta må jag säga.

här kommer nu några bilder från våran cinderella kryssning
 

thats all folks =)

trevlig kväll


naaaajs

solen skiner idag med å igår kom sötlinn å söt martina hit å va supertrevligt sällskap så idag e jag på så bra humör så=D  nästa helg ere linns tur att dricka en sanfrancissi ^^

orkar inte sitta å skriva nå mer värmen e olidlig. ska lägga mej framför fläkten=D

svarar på alla kommentarer i em.<3trevlig dag i solen önskar jag er alla

RSS 2.0