känsloladdad dag

ja idag är en såndärninga tänkar dag. man tänker å saknar alla som gått bort för en å för andra. man saknar så oerhört mycket.
har varit å tänt 9 ljus på diverse gravar idag och det känns hårt vill jag lova. det är svårt å jag som har så svårt att visa mina hänslor har väl egentligen inte riktigt hunnit bearbeta all sorg heller eftersom första som gick bort va jag så liten å förstod knappt men sen blev allt så overkligt när folk bara försvann en efter en :(

e ju snart 7 år sen kusin å farbror gick bort i en skoter olycka å de e väl där jag skulle ha börjar bearbeta min sorg men har inte riktigt gjort de. å när släkting på släkting försvunnit efter det så hinne rman inte bearbeta ena sorgen inna nästa kommer.

svårt

men jag ska inte sitta här å tycka synd om mej sjävl eller så utan jag tänkte bara säga tän ett ljus. tänd ett ljus för dom som gått bort å ägna en liten tanke på alla som förlorat.

kram kram

jo men visst serru jag lever minsann

ja jag har haft en turbulent tid här nu ett tag. har varit både de ena å de andra å kroppen blir sämre å sämre å jag får ondare å ondare å så men humöret e på topp.

jag fick idag veta att jag får vara kvar på min praktik plats (där jag varit sen april)!!!! så jag e så förbannat glad så de går inte att beskriva!

jag älskar verkigen stället å alla människor där de e som en andra familj å ett andra hem lixom allt känns så bra där ^^ så jag e super gla att jag får vara kvar ett tag till. som sagt jag e så glad för varenda dag jag får vara där.

så ikväll blire panpizza å DH å cola för att fira =)

å idag har vi varit till Jennifer som fyller år idag =) GRATTIIIISSSSS

har målat me jobbet idag de va fruktansvärt roligt =) haha vad man kan skratta åt tokiga saker ibland alltså.  frisk luft e bannemej farligt hihi


halkan e avklarad å nu återstår någon körlektion å sen the final tests =) men de e en ekonomisk fråga just nu. hade velat boka lektion nu på en gång så jag får de gjort men de löser sej nog. sen blire plugg plugg plugg


hade ju satsat på körkort innan nästa år men eftersom pengar inte växer på träd å me jul å födelsedagar så får vi se hure blir. ska skynda mej så fort jag kan iaf.

ne ville bara uppdatere er om att jag faktiskt levde så nu vet ni de

nu ere DH!!
tjotjo

oerhört trött. trött trött så oändligt trött

helatiden orkar ingenting å vill bara sova å mysa. jag e så slut i kropp å sinne.

imorrn ere halkan på schemat e otroligt nervös men ja de löser sej nog.

bloggandet har gått åt helvete  finns inte så mycket å skriva om. gör ingenting pga värk å trötther som ständigt sinkar mej til latt göra saker så allt samlas på en hög som bara växer å växer å en såndärninga omtalad vägg e rakty emot mej me raska steg känns de som ibland. så jävla mycket att göra som snurrar i skallen.
känner mej stressad över ingenting . känsn som om jag inte hinner med å leva pga trötthet å värk :(


men men de e så de e . bara att bita ihop.


ne nu ska jag ta snart ta en kvälls cigg å gå å lägga mej ..


börjar bli nervös nu shiiit

RSS 2.0