mini paus!

imorgon drar vi på kryssning å om jag känner mej rätt så blire inge bloggande förän på måndag då möjligen. men de gör väl inte.. har inte så många läsare vad de verkar på kommentarerna..

igår´blekte jag lite i de gulrosa håret igen sen fick min kärlek klippa mej lite eller ja toppa i nacken typ ..skönt att få bort de slitnaste iaf.. men de e lite gult än å de e ju förståeligt. efter åratal me röd å svart färg  så är de inte lätt att bl iblond på en gång =D men jag kämpar på.

blir en blekning till i utväxten då dock inna kolmården den 12-13-14 =D sweet !! jag längtar såå.

men imorrn blire CINDERELLA!! wooohooo buffe å taxfree å sittai i baren å sitta i hytten å smyg smutta lite.. mm mm mm i love it!

ska träffa Josephine åxå å ge na lite peruker ^^ kommer sakna min men vad fan den använder jag ju så sällan så roligare om den kommer till nytta.. lite hårt dock jag betala ju 200 för min å systre 270 för sin å 149 för den rosa å Jossan my darling gör världens kap å får all 3 för 50 kronor.   känns som bortkastade pegarmen som sagt nu blir dom för hoppningsvis mer använda än innan. så jag e inte ledsen över de.

igår insåg jag att de äntligen kommit tomater på mina kära plantor =D eller ja på en av 8 eller va de va haha men har gett mamam tre plantor nu så mina får lite mera space. tror dom sätter lite mer fart då faktiskt. dom vill nog inte ha för trångt..

köpte även rabatt staket igår för 20 kronor /4 sektioner ^^ värsta fyndet!! så jag e nöjd ska ta lite kort på de så får ni see. har dragit upp mina blomster från rabatten åxå så de ser lite fräckare ut nu UTAN sönder regnade/ruttna blomster. ska klippa gräslöken å rensa lite ogräs men de får bli efter kryssningen tror jag minsann om inte gräslöken den kanske jag klipper idag..


oj nu blev de lite längre inlägg än vad jag tänkte haha men men .. nu ska jag ringa morfar å höra om jag ska köpa öl åt han^^



bajbaj ses på måndag!!!

behöver städa men ORKA!!

ja de  e så tråkigt att plocka grejer som ligge rpå golvet å ta bort mattorna å så inge kul men damsuga å torka golv å putsa fönster å damma de kan jag gö men att plocka e de som tar emot.. nehepp några situps så tiden går lite snabbare.. först lite suduko..


vill till örebro snart så jag kan köpa mina fiskespön å en gerbilkompis till flixxan.


längtar tills på torsdag!!!



ooo sitter i valet å kvalet

vet inte om jag törs klippa mej eller inte.. vill toppa lite så de gulrosa försvinner lite iaf. så man blir lite blondare. men nu när jag äntligen fått de långt igen så vet jag inte om jag törs =S  jag klipper ju alltid mej själv så jag har mej ju bara själv att skylla om nå går snett.. hah ahar inte gått till en frisör på många år nu.. eller jo en gån sen studenten de va när jag ville ha kort i nacken å långt fram å de gillade jag gryyyymt mykke men de vill jag bara ha när jag har svart eller rött hår eller båda som jag åxå har haft. inte som blondisch.... svårt svårt.. 

men kan ju cutta av iaf  4 cm å fortfarande kunan ha frisyren jag brukar så vi får se.. brukar sluta me att jag stå i badrummet me saxen i högsta hugg. emn eftersom de e i nacken så vill jag ha lite hjälp. kan ta så långt jag ser men mina armar pallar inte så bra så vi fålla see va som händer em mitt håår.

usch va jag längtar tills torsdag då blire kryssning för hela slanten.. eler ja inte hela men blir massa taxfree handling iaf. så jag äntligen kan göra mina goda drinkar^^

men fy bubblan vad tiden går sakta när man har nå att se fram emot :P huvaligen säger jag bara.. 

ne lite roliga youtube klipp tills dess kanske? 
haha




man ska inte bry sej så mykke om vad andra tycker det är det som krossar oss i slutändan. tro mej jag veet!!



jag vet att jag behöver gå ner iaf 25 kilo men pga av min sjukdom som gör de svårt att röra mej å med mina onda criklar inom mat så är de inte lätt ska jag tala om. jag får kämpa varje sekund för att orka leva med mitt utseende.

hahaha så jävla bra!!!

 


och denna som jag "nästan" lyssnar sönder.. ja jag må ha dålig musiksmak man jag gilalr låtar som e halvdåliga på ett bra sätt haha

=D

SEMESTER!!!! wiiihiiiii äntligeeen!!!

4 HELA veckor!!!!

awsome!


ja huvaligen

vilken huvudvärk jag börjar få. har städat tjernobyls bur idag iaf ^^ nu luktar de lite bättre iaf. kiss hamster hihi

å lilla Flixxan som våran gerbil blev döpt har anpassat sej riktigt bra å men funderar på å skaffa en kompis .jag vet ju att dom e flock djur men dom kan ju faktiskt leva ensamma åxå jag ahr haft gerbiler förr. så de e ingen fara.hon har de så bra så.

för er som inte vet nå va jag pratar om för typer så kan jag lägga ut lite bilder på oss här hemma jag har nu 4 "bebisar" och jag behandlar alla som om dom vore mina barn. mina katter är mina älskade små bebisar å dom två små töserna e minan gullebarn ^^

här har vi alltså våran Fritz-Gerard som vart 3 år den 22 maj och han e en väldigt trött katt som håller sej ute så mycket som han bara orkar å jagar råttor på åkrarna å ängarna som ligger runt ikring här han älskar att bli kliad på magen å att få wiskas eller iofs vilken mat som helst han e en rund liten knas katt som inte säger så mycket bara när han vill ut 4 på morgonen då kommer han å tassar omkring å låtsas vi som om vi inte hör honom då jamar han. men bara i nödfall^^ Gerard e pappas lilla pojk å tyr sej mest till U men jag duger fint jag med när jag bjur på nå gott^^.

här har vi våran Nilz-Ivan som fyllde 1 den 17maj och han e min lilal bebis numemr ett^^ han e mamams lilal pojk han. ska alltid sova på mej på nätterna elelr i fotändan på min sida. på morgonen kliver han runt U´s huvud å kollar om han e vaken å jamar han i örat lite tyst å petar på han med tassen å vill ha uppmärksamhet. som förövrigt sammanfattar nisse väldigt väl UPPMÄRKSAMHETSKATTEN de e nisse de:) gosig men ändå blyg mot nya människor men sen han blev ute katt har hans modighet växt men han e endå en fegis. törs ite riktigt klättra i träd å går inte allt för långt hemmifrån än så länge han hålelr sej till buskar å skogen här bakom än så länge och han har förra veckan kommit hem med första bytet  EN GRODA!! de va äckligt möss å fåglar gör mej inget men en groda nee fyy så snuskigt. hihi men han va så stolt så å de va mamam å pappa me^^

här e våran hamster tjej Tjernobyl ålder vet vi inte riktigt men i september har hon bott hos oss i två år så tösen börjar bli tant ^^ hon e hur tam som helst men kan göra små nyp ibland men de e när hon känner sej trängd eller störd typ. annars älskar hon att springa i bollen och jaga katterna för dom e LIVRÄDDA för henne när hon kommer hihi hon har minsann läxat upp dom å visat vem som bestämmer. ananr gör hon inte mykke väsen av sej mer än att hon gilalr att springa i hjulet å dricka vatten när man precis har somnat så man vaknar upp med ett ryck ^^ hihi så söt så.

och här har vi Flixxan oj ålder vet jag inte där heller men vi har haft henne sen i tisdags^^ hon v alite blyg i början å stampade men efter lite bekantning så kommer hon å hälsar å busar runt helatiden å biter på allt^^ hon älskar att fixa med toapapper å bäddar så fint i hennes hus å knaprar på sina toarullar å pinnar hon fått. efter att ha läst att gerbiler inte alls ska ha hjul tog jag bort det ilal kvickt. men bytte ut de mot en stege å ett rör hon kan busa runt i å oändligt med toarullar ska hon ha^^ hihi ska börja försöka lyfta henne om ett par dagar än så länge bekantar vi oss med att bara ha handen stilla i buren så hon vänjer sej lite. men som sagt en kompis kanske vore skoj för henne. men har inte råd just nu. men hon ser inte ut att lida snarare tvärt om^^ äntligen har hon fått flytta från brorsan som tänkte göra henen med barn hihi.

ja de va mina barn de^^ sen har vi grannskapets alla katter som gillar att komam hit å busa å då har vi Lissy å Karisma som e grannen/kusinens små katt tjejs bebisar som komemr hit å busar me mia grabbar å dom går förvånandsvärt riktigt bra ihop mina grabbar ser efter dom å håller koll så ingen e dum mot dom. så söta så. sen finns de massvis me katter här å alla går bra ihop e väl två eller tre som inte riktigt kommer överens men alla kan ju inte gilla alla så ere ju även för oss.


iaf de va mina bebisar de nu ska jag gå å kolla om grabbsen vill in.


bye

välkommen hem till oss=D

igår hämta vi en liten gerbil tjej som vi nte satt nå namn på än för vi har inget som passar men de komemr väl med tiden vi vill ju ha lite annorlunda namn sådär. med tanke på att våa katter hater Nilz-ivan och Fritz-Gerard och våran hamstertjej heter Tjernobyl så vill vi ha nå lite ögonbrynshöjande namn sådär ^^  hihi

för övrigt så vare riktigt kul att få träffa Linnéa igen fast de va ju en kort visit men de e ju alltid mer än inge alls =) saknar den bustokan jätte mykke ju.

å mila va lika söt som alltid med sitt bus smajl på^^

jaa har ni nå skojiga förslag på nå sött namn på en tjej Gerbil så dela gärna med er för här står de still





för er som inte vet vad en gerbil e å e de en ögenmus som ser ut såhär


och hon tycker om att knapra på allt å springa å hoppa å stå på bakbenen å klättra å pyssla väldigt mycket.





HJÄLP!!




helgen som varit


vare parken zoo som gällde=D

här kommer några bilder å som förra gången så körde jag ju fel igen!! PÅ SAMMA STÄLLE!!

men de e ju jag i ett nötskal ska försöka komma ihåg att korsningen komemr typ två meter efter den ENDAskylten!

 Grisar mini flodhäst=D känguru kära bältor my belover kapybara såå sööt sån där struts eller emur eller vare va trädleopard näsbjörn hur goo som hels.. vill ha vill ha sura tuppen som var tyst å nöjd när vi fota han å han posade på han=D
  PALLASKATT så adorable




titta här då ^^
 lejonk*k ^^puma ars*l
haha med tanke på dessa två bilder på lejonet å pumans bak så har jag nu utsett mej till bästa djurfotograf som fångar the moment! haha

jag


å här kommer min absoluta favvis
vackraste djuret i parken=D

tändvärk å flintastek ala texmex

idag blire grill å myspys å imorrn blire parken zoo å mera myspys =D

har gjort tsatziki nu så debn får stå å gotta sej lite sen vid sju komemr älsklingen å hämtar upp mej så vi kan köpa hem de sista till grillningen sem blire gril å gott gott.. mm mmm mm va jag älskar flintastek!!


har blekt håret ännu en gång idag men e fortfarande gulrosa eller va man ska kalla de. men de visstejag ju redan. blir ju ett långdraget projekt det här.. men men e ju blond en dec i utväxten iaf hihi =D

nu ere nån som pratar ute å jag som enyfiknast i byn lär gå åkolla


baj baj

på begäran

på begäran så komemr här alla mina 11 ihopsamlade tattos =D insåg också att jag int ehade några bilder på armen å nå nyare bilder så de e nästan bara NYgjorta tatto bilder . man de duger nog.
här erom=D








mja jag e stolt över varenda en skulle väl vilja göra om den i nacken hellokitty som inte riktigt ser ut som hellokitty skulle villja göra stora fjärilsvingar iställer för dom som e. blev inte riktigt som jag tänkt mej. men blir senare projekt.

idag har jag inte haft så fruktansvärt on i tanden men jag äter ju värkisar regelbundet nu så. imorrn e jag LEDIG så nu blire lååång helg.. å på lördag blire parken zoo å på söndag ska vi få instuktioner om torpet. jag ska få laga mat på VEDSPIS!!! min dröm!!

man vaffan:(

de va den husefriden de!!  haft så ont i min förbannade tand så åkte in te linde å fick kolla upp dedär å ja men visst så vare väl en lagning som va djup å tröck på nån nerv.. (konstigt att de vart bra i över ett halvår) så nu måste dom antingen ta bort lagningen å döda nerven å göra en rotfyllning eller dra bort den.. hur som haver blire att dra bort den så jag slipper problem me den sen. men de blir ju en 800-2000 för en utdragnign  PLUS narkos(1000-2000) eftersom jag e så rädd för tadnläkaren. fick hjärtklappning idag av att bara ta bedövnign och att hon peta lite bara. nej fyy för de. så de måste bli narkos om dom ska kunna göra någonting:(  trodde jags kulle kalara att hon skulel få öppna upp å lätta trycket från nerven men de gick inte jag klarar inte de. för rädd ...

så de e ju fint att få en sådan kostned nu lixom!! å at vänta på narkos tid kan ta evigheter å då e inte remissen skriven å ivägskickad än heller så de blir tandvärk å knapra värkisar hela semestern!! åh va härligt att inte kunan dricka på kryssningen!! uuuunderbaaart.. vill ju iaf kunan ta en drink med min älskade ju.

men menvi får se om jag ens kan äta. gör ont när jag tuggar å så åxå så de e ju skoj.

men som sagt blir nog bra me lite pills... så sjukt att smärtfan kom bara så pang på. börja me huvudvärk på em/kvällen å vaknade den natten me världens tandvärk å sen dess ha rjag haft ont.

kul kul kul





ne nu orkar jag inte mer ska kolal klockan å se om de e dags för mer tabletter...



tjotjo

huhu:(

stängde av teven vid 00.10 eller nå sånt å vid 3 inatt vakna jag av VÄRLDENS ONDASTE tandvärk .. i hela munne kändes de som. tog tablett å de blev bättre men inte bra:( har tandvärk i en tand som inte längre finns ens. å när jag biter ihop göre ont i en annan:(

för dyrt för att gå til ltandis speciellt såhär inpå semestern har jag absolut inte råd. ..suck skulle ju behöva gå men kan verkligen inte pga av de kuk höga priset! blir så less på att allt man MÅSTE ha kostar MULTUM!!

men men så sen igår när huvudvärken började å som gick över i tandvärk som nu är bådeoch:P har jag käkat värkisar så jag dör väl snart. stod i tidningen idag att normaldosen var typ 4 g om dagen bara!! vad tusan de komme rjga ju lätt upp i oj jag ska kunna röra mej när jag har en "dålig dag".

men men jag lever nu iaf.



ne nu börjar jag komma ner i en svacka känne rjag. motgång på morgång å ingen ork å inge pengar. .det tär på en kan jag lova.

jag bryter väl ihop lagom till semestern:( så jag bli liggandes sjuk 4 veckor. kul kul.

vore väl just min tur det.









hej då


=D

är så glad över alla kommentarer och alla besök alla ni söta människor gör på min ointressanta blogg :)

har varit så skönt ute nu på kvällen så jag har pysslat i "trädgården" (uteplatsen) har rensat lite i rabatten som vanligt kollat jordgubbarna å rensat i den rabatten å planderat om salladen från två krukor til len stor å vattnat med gödsel å gjort de fint å ja pysslat lite helt enkelt=D
nu har jag kommit på iden att göta en gärdesgård runt jordgubbsrabatten men bara en liten typ 3 dec hög bara. kommer bli super sött. men sen e ju frågan om jag har tålamod nog men de hoppa sjag för som sag de komemr bli asa sött.


har har mini kissarna på besök å som vanligt e dom å äter upp de mina grabbar inte vill ha hihi söta små töser.

skönt att dom är så bra vänner me mina grabbar så dom kan leke hemma hos varandra. precis som barn=D

måste fixa batterier till kameran så jag kan fota lite igen va ju länge sen nu. men de får bli till lönen måste köpa laddningsbara till semestern .får väl bli nå budget till att börja me.

längtar så otroligt till semestern som jag går på v.31 å 4 veckor fram så sköönt. 

men nu på lördag börjar vi lite på semesretn å tar lillasyster carolina till parken zoo. vi fixade ju årskort sist vi va dit å så har carolina nå kupong eller nå så hon komem rin gratis åxå. super bra=D
längtar.


å på söndagen ska vi få instruktioner om fåren hönsen kycklingarna å kaninen å allt som ska fixas när vi ska vara gårdsvakt.det längtar jag nog mest till.. är ju min dröm att bli gårdsmor. eller gårdsfru efterosm vi inte ska ha nå barn. vi ska ha massa djur istället=D mina grabbar e ju mina barn å de duger gott och väl. å ja dom e mina bebisar,.

har en i knät nu faktiskt som nästan ligger på tangentbordet så jag har fått sudda massa så de blir någorlunda rättstavat haha 

iofs så har jag väldigt kass fingersättning haha

ne nu ska jag å min älskade lille Nils-Ivan förflytta oss til lsoffan och invänta att pappsen (älsklingen) ska komma hem. då brukar Fritz-Gerard nämligen komma hem åxå för att äta å sen vill han ut igen hihi.


jaja nu orkar jag inte skriva mer.

ha en fortsatt trevlig kväll.


tjofaderallan
 

dfnmvhguishfoösjk



åååååh!!! varför ska de va fint väder när jag inte orkar någonting? jag vill åxå kunna njuta av solen men får ligga i sängen istället när andra solar.inte så jävla kul att inte orka vara vaken mer än 4 timman inna kroppen sägerifrån å måste vila. å sen en 8timmars praktik på de. inte kul å ha fritid då för de e ingen fritid e snarare vilotid-så-man-klarar-nästa-dag-också-tid. väääldigt tröttsamt!

ja jusst ja för er nya här:

HEJ mitt namn är Cissi och jag lider av kronisk smärta och trötthet (fibromyalgi)
vilket innebär ungefär som ovan. man orkar inget å när man väl gör det så tarman vara på den tiden genom att göra saker man aldrig orkar å så blir lidandes för de några dagar efteråt.

smärtan e inte mitt största bekymmer den finns de hyffsade tabletter mot som lindrar iaf hälften av de onda men de som e de dryga är jusst tröttheten och det ömma i kroppen som gör att folks enkla beröringar (när dom typ ska peta på en eller ta tag i armen å förklara något) är fruktansvärt smärtsamma såsom att gå in i saker eller råka slå i sej i något är en plåga. stå på knä å ha benen i kors å när någon vill vara söt å vara nära så kan det vara extremt smartsamt med tex vassa armbågar å knän å annat som an annan människa inte alls uppfattar som speciellt vassa känns som knivar i mej.

går jag in å råkar slå i låret i bordshörnet kan jag h aont i timmar efteråt.

och så har vi planeringen ja. att planera är extremt utmattande för mej å jag får lätt en känsla av utbrändhet. man jag är en envis tös som ALLTID tar på sej för mycket. tex när mamma fyllde 50 skulle jag anordna storkalas men pga att mitt psyke och min kropp inte klarade av det blev det sängen och ett enkelt kalas hemma hos henne.jag nästintill bröt ihop.

vilket jag nästan gör varje gång jag nu ser solen skina och min kropp inte alls orkar med att göra någonting annat än att ta igen sej så får jag panik och ångest och en känsla av utbrändhet sprider sej för att jag vill ju inte verka som en soffpotatis jag vill vara aktiv och vara med mina vänner och festa coh åka runt och göra saker som andra människor gör. men JAG ORKAR INTE. hur skulle du tolka det om din vän jämt klagade på att hon inte orkade. mmm jusst det hon skulle anses som världens tråkigaste soffpotatis.

men ärligt talat så är det så att jag har ångest varenda gång jag måste tacka nej til lett erbjudande pga att kroppen inte orkar.


ja de va de nu vet ni. 


jomenvisstserru

 sitter här å funderar på vad jag ska hitt på
.
saknar mitt röda hår en aning men skönt me blont oxå men blir nog rött igen till vintern kasnke vi får se.

igår kväll vid en halv tio klarnade det upp å vi kunde äntligen gå på en underbar promenad å vart skrämda av bävrat haah det var spännande vi stod å kollade alldeles stilal stod vi men dom vilel inte komma tillbaka jag har ju så svårt att va still å tyst haha. ingen älgjakt för min del alltså haha.


är fruktansvärt abstinensig efter en ny tatto åxå vill börja me min hello kitty sleeve som jag hade planerat men nästa tattoo får bli våran kärlekstatto tror jag minsann. .vill betala min skuld innan jag gör fler tattos.det är ju inte mer än rätt.




är så sugen på att hämta ökenmössen hos linnea åxå om jag fortfarande får. jag vill så gärna ha dom NU=D men buren e kvar på torpet har iofs en subsitut bus så länge men e säkrast me terrarium vad jag förstått så de blir ett sånt man har en anna vanlig smådjurs bur till övers så dom får bo där så länge såntfall.. men e ju bara å hämta buren men guud va jag tjatar!! haha




ska göra rent tjernobyls bur snart våran sibiriska dvärghamster luktar kiss nu. dags å skrubba lite. ja buren alltås inte hamstern haha

å Nils-ivan å Fritz.gerard dom sötkatterna e rastlösa å sura över regnet men dom vart lyckliga i ögonvrån igår när de va uppehåll å dom kunde springa ut ett tag men nu regnar de igen så nu erom surast i världen hihi sötkatterna.

nästa vecka kommer väl mina leggings å förhoppningsvis mina mysisar som jag beställt någon storlek för stora så jag verkligen kan MYSA!! skönt me STORA kläder. e ju mudd nertill å snörning i midjan så de blir nog prima ballerina detta.

hade planerat in ett besök hos päronen idag
 
men har sån mensvärk å tatt painkillers så då ere bäst å va hemma jag blir så irrig av dom så .måste byta kan ju inte gå me ständig smärta bara för att jag e rädd för att äta min medicin. för jag blir svettig irrig kliig snurrig dåsig illamåendes å skakis å pratglad .. jag skrämmer ju folk ju haha.


ne dags för ett ORDENTLIGT doktor besök har lite att ta itu me..  jag e en trasig människa med alla möjliga fel =( men men e så dyrt att gå te doktorn så vi får se.
 det här fick jag när jag va duktig å kollade sänkan eller vare heter.


två veckor kvar tills semester nu .ska blir så skönt .inleder semestern med en cinderella kryssning. ska köpa hem lite sprit så jag bjuda hem LINN på en Sanfran-Cissi=D hihi

ne ni nu ska jag vila lite inna jag tar itu me tjernobyls bur.


ha de bra i regnet för de har jag=D
ps. tänk på att de e nu emn kan titta på film å spela teve spel å data spel utan att behöva känna ångest=D ds.




bajbaj

=D

idag har jag vart ledig å jag har njutit varenda minut kan jag löva er!  mamma kom förbi med lite jord så jag kunde plantera ner mina sticklingar jag tatt från min växt som jag inte vet va den heter men den luktar citron å e nån sorts pelargon tror jag iaf så har jag fått ner i en kruka nu iaf så de e ju bra.

det har regnat som bara den å i like it!! men kattrackarna e rastlösa å vill ut å så erom sura på mej för dom tycker jag e dum som inte släpper ut dom men dom förstår inte att de e för deras eget bästa dom får vara inne i värmen å de torra trygga hemmet.
surkatter,.

har beställt två par mysisbyxer idag åxå som mormor ska få betala ha rjag bestämt för hon köper åt mina 4 andra syskon så nu ere min jävla tur:P

å snart kommer nog leggingsarna min syrra ska betala för hon pajade mina NYA helt oanvända när hon låna dom så jag får gratis kläder kan man säga=D me lajkilajk 

jaja nu blire lite vila för nu e kroppen helt slut.


inge kul ¨å bara orka några timmar i stöten sen vila å iaf vara trött dom timamr man e igång.. önskar något kunde bota min kroniska trötthet.. men men de blir nog braaa



djahdjah e iaf super glad över alla fina kommentarer som ploppat in=D tack snälla ni hoppas ni fortsätter titta in då och då alltid kul att se att folk läser ens tankar=D




här kommer mitt nya blonda hår:) saknar dock mitt röda en aning men e skönt att duscha utan att hadduken blir röd varenda gång=D

tjofadderallan

jojo

nu ere ju så pass att Fröken Cissi här har bokat HALKA i september så nu blire hård plugg tills dess=D faan av kul de ska bli.. satsat på körkort inna årets slut får ta å dra på mej den skulden de ere värt. betalar ju tebaka så fort de går å så men känns så fel å behöva låna til len så viktig grej man MÅSTE ju ha körkort varför fixar inte AF de istället för skit praktiker å skit utbildningar som iaf kanske inte leder til lnå. körkort behövs i alla jobb nästan så hjälp te me de istället!

jaja så ere me de iaf.. ska dra på hårdhandskarna me plugget igen här snart. men först ska jag må lite bättre.. e fortfarnade febrig å dan sen i söndags å känenr mej inte alls kry,.

men men så ere å va jag aldrig frisk=P

ne nu blire sängen snart. ska försöka komma upp imorrn.








ps. en del ere riktigt roligt synd om faktiskt.. ds.







tjooobreee

huvaligen

jag mår inte alls nå bra idag. började lite smått igår me värk å magont å feberkänning å idag e de tusen gånger värre vill jag lova. har sovit typ en timme inatt åxå så jag e lite smått slut i kroppet.. ALOT!! så nu blire feberkoll sen vila!


linnea ringer dej imorgon jag orkar tyvärr inte idag:( puss puss hjärtat mitt


ne nu ska jag lägga mej ner å invänta kärleksmys me älsklingen


tjo tjo

<3 grattis älskling<3

grattis på födelsedagen kärleken min hoppas dagen är till belåtenhet=D



 kyss hjärtat mitt du är mitt allt<3'




flåt för att de inte blev nå tårta=´( önskar du fått en. ingen riktig födelsedag utan tårta ju.

men den tar vi igen i helgen kanske=D kyss mitt allt

ja det ska väl va jag till allt!!

har precis laddat någon jag inte ens känners mobil med 100 kronor !! råkade skriva 076 iställer för 073 så kuk kuk kuk vad jag e förbannad!!

jag hade ju absolut råd att ladda någon annans mobil OCH min!! va ju tvungen å ladda min ju så 200 kronor å fick 100 kronor in på min mobil iaf! ja grattis du med mittmobilnummer fast me 076 istället! grattis!


å så har LokaJanne tydligen gått å dött åxå . trodde faktiskt han va odödlig å överlevde ALLT men tydligen inte. vila i frid du färgstarka man Trekanten blir sej inte lik nå mer.

snart kommer Jennifer å jag ska färga håret på henne..

har btw blekt mitt hår så de e typ guld/ljusorange nu=D vajert!!


ne nu blire ut de e ju LIIITE svalare ute iaf.. e typ 29 grader inne!! huhu

RSS 2.0